Schelfhorst meubels en maatwerk

Meubelmaker in Berkel-Enschot

Ik ben Matthijs, een meubelmaker uit Berkel-Enschot en ik hou ervan om meubels te maken die niet alleen mooi en functioneel zijn, maar ook uniek en op maat gemaakt. Als meubelmaker ben ik gespecialiseerd in interieurbouw en bied ik maatwerk interieurbouw aan.

Interieurbouw op maat

Mijn werk als meubelmaker betekent dat ik klanten help bij het ontwerpen en creëren van hun perfecte interieur. Ik geloof in het creëren van unieke en functionele interieurontwerpen op maat voor elke klant. Elk meubel wordt speciaal voor jou ontworpen en gemaakt.

Over mij

Kom meer te weten over Matthijs Schelfhorst, de meubelen die hij maakt en het verhaal achter zijn bedrijf.

Contact

Heb je een maatwerk meubel in gedachten en wil sparren over de uitwerking?
Ik ben altijd benieuwd naar jouw ideeën en uitdagingen.

Meubels laten maken

Ik hou ervan om elke stap van het proces van het meubel uit te voeren, van het adviseren en ontwerpen tot het afwerken van het product. Ik vind het leuk om te zien hoe elk meubel steeds meer vorm krijgt tot het eindproduct en hoe tevreden de klanten zijn met het resultaat. Ik ben trots op elk meubel dat ik maak en geloof dat elk meubel een verhaal heeft en een verlengstuk is van de persoon die het gebruikt.

Interieur maatwerk

Als interieurbouwbedrijf ben ik toegewijd aan het bieden van hoogwaardige interieur maatwerk. Ik geloof in het creëren van een uniek en op maat gemaakt interieur voor elke klant en het verbeteren van jouw levensstijl. Ik ben trots op mijn werk en maak graag unieke meubels voor mijn klanten die goed in hun interieur passen.