Kledingkasten op maat

Als meubelmaker ben ik gespecialiseerd in het maken van kledingkasten op maat. Of je nu op zoek bent naar een klassieke kledingkast van massief hout, een moderne inbouwkast met schuifdeuren of een kledingkast met veel legplanken of hangruimte, ik kan het allemaal voor je maken.

Kledingkast ontwerpen

Samen met jou ontwerp ik de kledingkast die perfect past bij jouw wensen en eisen en de ruimte waarin de kast moet komen. Ik luister naar jouw wensen en denk graag met je mee over de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen maak ik een ontwerp voor de kledingkast op maat waarin al jouw kleding opgeborgen kan worden.

Kledingkast laten maken

Als je akkoord gaat met het ontwerp, ga ik aan de slag met het maken van de kledingkast op maat. Ik maak hierbij gebruik van kwalitatieve materialen, zodat de kast niet alleen mooi is, maar ook lang mee gaat en degelijk is. Na het maken van de kledingkast zorg ik ervoor dat deze bij jou thuis wordt afgeleverd en gemonteerd.

Voordelen

Een op maat gemaakte kledingkast biedt vele voordelen. Ik maak de kast precies op maat, zodat deze optimaal past in de ruimte waar je hem wilt plaatsen. Daarnaast kun je zelf bepalen hoeveel legplanken, hangruimte en andere opties je in de kast wilt hebben. Zo creëer je een kast die perfect past bij jouw wensen en behoeften.

De kosten voor het laten maken van een kledingkast op maat zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de kast en het materiaal dat je wilt gebruiken. Als je interesse hebt in het laten maken van een kledingkast op maat, kun je vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik kom graag langs om de situatie te bekijken en kan je dan een goede prijsopgave geven op basis van jouw wensen en eisen.

Kledingkast deuren op maat

Heb je een bestaande kledingkast en wil je alleen nieuwe deuren op maat laten maken voor je kledingkast? Dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt kiezen voor schuifdeuren, draaideuren of een combinatie van beide. Ik kan de deuren op maat maken, zodat ze perfect passen bij de bestaande kledingkast.

Ook het interieur van de kledingkast kan ik op maat maken voor je. Zo kun je zelf bepalen hoeveel legplanken, hangruimte en lades je in de kast wilt hebben. Daarnaast kun je ook kiezen voor verlichting in de kast, zodat je altijd goed kunt zien wat er in de kast ligt.

Hangkast op maat

Als je veel hangruimte wilt in de kledingkast, dan kan ik een hangkast op maat maken. Hierbij maak ik de kast zo dat er vooral ruimte is voor hangende kleding, zoals jassen, overhemden en jurken. Zo hoef je nooit meer te proppen en kun je al je kleding netjes ophangen. Als je geen behoefte hebt aan een hanggedeelte in de kledingkast, dan kan ik natuurlijk ook een kledingkast zonder hanggedeelte maken. Hierbij maak ik de kast zo dat er vooral ruimte is voor legplanken en lades. Zo kun je al je kleding netjes opbergen zonder dat je hangruimte nodig hebt. Over het algemeen kan je op deze manier meer kleding kwijt, maar is het lastiger om snel kleding te vinden of te pakken. Beide opties hebben dus voor- en nadelen die je goed moet overwegen.

Hoek kledingkast op maat

Heb je een hoek in de kamer die je graag wilt benutten voor de kledingkast? Dan kan ik een hoek kledingkast op maat maken. Zo maak ik optimaal gebruik van de ruimte en creëer ik een kledingkast die perfect past in de hoek van de kamer. Dit type kledingkast komt niet vaak voor en is wat ingewikkelder te maken dan een gewone kledingkast, maar ik hou van een uitdaging dus ik hoor het graag van je als je een ongebruikte hoek in je kamer wil gebruiken voor een kledingkast.

Naast kledingkasten op maat kan ik ook linnenkasten op maat maken. Hierbij maak ik een kast die speciaal is ontworpen voor het opbergen van beddengoed, handdoeken en andere linnengoed. Zo heb je altijd een opgeruimde slaapkamer en hoef je nooit meer te zoeken naar je linnengoed.

Een maatwerk kledingkast biedt vele voordelen, zoals optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, veel opbergruimte en een perfecte pasvorm. Als je interesse hebt in het laten maken van een maatwerk kledingkast, dan kun je vrijblijvend contact met mij opnemen. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden en kan je