Kaptafel op maat

Als ervaren meubelmaker kan ik jouw droomkaptafel op maat maken, helemaal naar jouw wensen en smaak. Of je nu op zoek bent naar een klassieke kaptafel of een moderne zwevende kaptafel, ik kan het allemaal voor je realiseren.

Zwevende kaptafel op maat

Een zwevende kaptafel is een echte eyecatcher in jouw slaapkamer. Het geeft een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat jouw slaapkamer ruimer oogt. Bij het maken van een zwevende kaptafel op maat, houd ik rekening met de afmetingen van jouw slaapkamer en jouw wensen voor de indeling van de kaptafel.

Maatwerk kaptafel

Naast een zwevende kaptafel op maat, kan ik ook een maatwerk kaptafel maken die helemaal aansluit bij jouw persoonlijke stijl en wensen. Of je nu op zoek bent naar een kaptafel met lades, spiegels of verlichting, ik kan het allemaal voor je maken.

Kaptafel met spiegel

Een kaptafel met spiegel is niet alleen handig voor het aanbrengen van make-up, maar ook voor het stylen van jouw haar en het uitkiezen van de perfecte outfit. Ik kan een kaptafel met een mooie grote spiegel maken die perfect past bij jouw slaapkamerinterieur.

Ben je op zoek naar een zwevende kaptafel op maat? Of wil je graag een andere maatwerk kaptafel laten maken? Neem dan gerust contact met mij op, ik denk graag met je mee om jouw droomkaptafel te realiseren.