Badkamermeubels op maat

Als je op zoek bent naar een badkamermeubel dat perfect past bij de stijl en afmetingen van jouw badkamer, dan is het laten maken van een badkamermeubel op maat de beste optie. Maar hoe kun je het beste te werk gaan bij het laten maken van jouw droommeubel?

Voordelen van een badkamermeubel op maat

Het belangrijkste voordeel van een badkamermeubel op maat is dat het perfect past bij jouw badkamer en jouw wensen. Met een badkamermeubel op maat kun je kiezen uit verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. Je kunt ook de indeling van het meubel volledig naar jouw wens bepalen, zodat je er zeker van kunt zijn dat alles wat je nodig hebt op de juiste plaats zit. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een oplaadpunt voor je elektrische tandenborstel, en een handige plek voor al je spullen.

Zo ga ik te werk

Samen bepalen we de afmetingen en wensen van het badkamermeubel

Ik meet de beschikbare ruimte in jouw badkamer waar het meubel moet komen te staan of hangen. Samen bepaal de hoogte, breedte en diepte van het meubel en hierbij houd ik rekening met de grootte van de wastafel, lades en opbergruimte.

Kies het materiaal en de afwerking

Jij kiest het materiaal van het meubel en de afwerking die past bij jouw smaak en de stijl van jouw badkamer. Er zijn verschillende materialen beschikbaar, dus het is belangrijk om samen te kijken wat er het beste bij jouw wensen past.

Ontwerp van het meubel

Bepaal de indeling van het meubel en hoe je de wastafel(s) wil plaatsen. Bedenk ook hoeveel lades en opbergruimte je nodig hebt. Op basis van deze wensen en de beschikbare ruimte maak ik een ontwerp voor jouw nieuwe badkamermeubel.

Het meubel maken

Zodra alles akkoord is en we samen overeengekomen zijn dat het ontwerp is wat jij wil ga ik aan de slag met het maken van het badkamermeubel. Ik heb de expertise en ervaring om ervoor te zorgen dat het meubel perfect past bij jouw badkamer en jouw wensen en uiteindelijk wordt zoals we samen overeengekomen zijn.

Plaatsing van het badkamermeubel

Als het meubel klaar is, kom ik het plaatsen in jouw badkamer. Ik zorg ervoor dat het meubel op de juiste manier wordt geplaatst en dat alle aansluitingen goed zijn afgewerkt en aangesloten.

Een badkamermeubel op maat is de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een meubel dat perfect past bij jouw badkamer en jouw wensen. Door samen bovenstaande stappen te volgen en samen te overleggen en te brainstormen zorgen we ervoor dat je een uniek badkamermeubel in jouw badkamer hebt.