Over Matthijs Schelfhorst 

 

Schelfhorst Meubels en Maatwerk is een jong bedrijf wat maatwerk meubels maakt. Matthijs heeft van jongs af aan al een passie voor hout, mede geïnspireerd door zijn opa. Zo heeft hij zich in de afgelopen jaren ontwikkeld door werkzaam te zijn bij houtzagerijen, meubel makers en interieur designer.  Hierdoor heeft hij unieke ervaringen van boomstam tot eind product. Zo kan hij en totaal advies geven over materiaal keuze en afwerking die bij uw project past. 

 

Matthijs is een enthousiaste vakman met oog voor detail en kwaliteit en zal altijd zorg dragen voor een kwalitatief hoogstaand eind product waar u (en hijzelf) trots op kan zijn. 

 

U kunt verschillende maatwerk producten van Matthijs zien bij projecten. Dit zijn onder andere verschillende trap renovaties, eetkamertafels, wandmeubels, radiatorombouw en inbouwkasten. Allemaal uniek en handgemaakt.

 

Milieuvriendelijk en duurzaam werken is een van de prioriteiten van Schelfhorst Meubels & Maatwerk. We proberen de footprint zo klein mogelijk te houden. Lees hier meer over duurzaam werken en hout en waarom dit voor Schelfhorst Meubels & Maatwerk zo belangrijk is.